VTM-Quality

VTM Quality, De specialist in fileersystemen!


VTM Quality Services B.V. is een onderneming welke is opgericht in 1993 onder de naam "fileerderij ter Maten & Vedder v.o.f.".

In eerste instantie zijn wij begonnen met het opzetten van geperfectioneerde fileersystemen in de pluimveebranche. Ons doelstelling was en is nog steeds om de opdrachtgever een stuk zorg uit handen te nemen m.b.t. het zo snel en efficiënt mogelijk fileren van pluimvee. Dit is voor de opdrachtgevers een grote kostenbesparing. 

Gezamenlijk werken er bij ons bedrijf plus minus 175 personeelsleden. Verdeeld over onze opdrachtgevers produceren wij wekelijks ongeveer 900 ton filet. De secundaire arbeidsvoorwaarden gebeuren volgens de CAO voor werknemers werkzaam in de Pluimveeverwerkende Industrie. Tevens zijn wij gecertificeerd bij Stichting VRO. Dit houdt in dat wij per kwartaal gecontroleerd worden inzake: betalingen via G-rekening, het op tijd betalen van de loon- en omzetbelasting naar de Belastingdienst, het verifiëren en archiveren van de identiteitsbewijzen van onze personeelsleden, het naleven van de bepalingen van bovengenoemde CAO, tevens wordt er toezicht gehouden op inleenbedrijven.